18 december: Dank je.

Eergisteren was de laatste dag van 2022 dat ik nieuwe orders in behandeling nam. De komende week ga ik alle nog openstaande bestellingen verwerken, ben ik nog aan het wachten op naleveringen en de laatste stapels ga ik inpakken voor je. Zodat we hier helemaal opgeruimd en vrij van “o ja wat moest ik ook al weer nog doen ….” gedachtes kunnen beginnen aan een weekje vakantie. 🙂

Gisteren heb ik nog wat extra opgeruimd in de voorraad en zie vol vertrouwen het nieuwe jaar in. Iets wat niet helemaal vanzelfsprekend is, als ik onze jaarcijfers zo met een scheef oog bekijk. Afgelopen jaar was een stug jaar. We hebben aanzienlijk minder stoffen op mogen sturen en dat begon al in november 2021, ik weet waarom, iedereen heeft minder te besteden, jij ook ❤️ . Ik ben voor mezelf streng geweest met inkopen, niks een extra paar meter hier of voor-de-zekerheid-die-kleur-ook in mijn mandje bij de fabrikanten. En zo hebben we het tóch nog gehaald, zo samen met jou.

En nu kom ik tot de kern van mijn verhaal:

Dank je.

Ik wil je bedanken dat je bij me bleef, niet alleen door het kopen van de stoffen die ik voor jou en mij uitzocht, maar ook door je berichten op Facebook, je opmerkingen op Instagram en de emails die ik mocht ontvangen. De gezellige, ontroerende en opbeurende teksten in je bestelnotities. De foto’s van wat je maakte, trots en blij. Het eerlijk met me delen wat je van mijn inkoopplannen vond. Oók als je niks kocht, maar betrokken was bij Hazeltjes, hoe dan ook:

Dank je.

Ik ga in het nieuwe jaar door met waar ik blij van wordt: kleur en zachtheid bij elkaar brengen in de webshop van Hazeltjes. ❤️