Wie is Hazeltjes

Na de geboorte van ons oudste kind ben ik, Alyson, begonnen met het naaien van kinderkleding. Ik heb door vallen en opstaan en véél filmpjes op YouTube kijken mezelf het hele proces, van patroon tekenen tot afwerken aangeleerd. En ik leer nog altijd bij. 🙂

Op een bepaald moment werd de voorraad aan stoffen zo groot, dat ik dacht “ik kan wel een winkel beginnen”. En zo is het begonnen. In 2013 ben ik mijn webshop gestart. Ik ben begonnen met stoffen van het Duitse merk Lillestoff te verkopen en daar is in de loop van de tijd nog meer bij gekomen. Ik wil graag materialen gebruiken die onder zo min mogelijk milieubelastende omstandigheden zijn geproduceerd en zo kwam ik uit bij biologische stoffen. Bijkomend voordeel is de (doorgaans) hoge kwaliteit van deze producten. In de loop der jaren is Arno een steeds grotere rol gaan spelen in het reilen en zeilen van Hazeltjes, ondertussen draaien we voor 75% de webshop samen.

Alyson Farmer en Arno de Vries
Eigenaren

info@hazeltjes.nl