Verzenden & Betalen

Nederland & België: Hazeltjes verzendt binnen Nederland en naar België. Woon je buiten Nederland of België? Neem dan contact op en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Bestellingen worden verzonden, mits compleet, in vijf tot tien werkdagen. Daarna is het afhankelijk van post.nl hoe snel het bij jou bezorgd wordt. Wij hebben daar geen invloed op.

Hazeltjes is een familiebedrijf, in de letterlijkste zin van het woord. We runnen de webshop met ons tweeën, Arno en Alyson. Dat doen we tijdens de schooltijden van de meiden.

Ook hebben we een “normaal woonhuis”. Onze voorraadruimte is beperkt en we proberen voorraad en bestelde stoffen die onderweg naar ons zijn in evenwicht te houden. 🙂

Daarom geven we aan 5 tot 10 werkdagen nodig te hebben voor verzenden. Dit betekent in de praktijk dat als je uiterlijk 2 weken na je geplaatste order nog niks hebt ontvangen, je vooral aan de bel moet trekken, dan kijken we het met liefde voor je na.

Mocht je met een deadline zitten, stuur me dan een email vóór je besteld, dan kijk ik of alles op voorraad is of wanneer het uiterlijk wordt verwacht. Onze voorraden proberen we zo goed mogelijk bij te houden, maar soms komt wat er in de webshop staat niet overeen met de werkelijke voorraad.

Bedankt voor jullie begrip.

Verzenden binnen Nederland kost €7,- per bestelling ongeacht het gewicht en grootte van het pakket. Vanaf €75,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Verzenden naar België kost €9,- per bestelling. Vanaf €100,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Speciale aanwijzingen voor internationale verzending:

Bij leveringen in het buitenland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn, die niet bij de aangegeven totale prijs inbegrepen zijn. Landen waarnaar verzonden wordt:

  • België
  • Duitsland
  • Frankrijk

Betalingsmethoden

  • Mollie (iDEAL, Bancontact / Mister Cash, SOFORT Banking/Klarna, Overschrijving)
  • Overboeking