Ouders Natuurlijk Beurs Voorjaar 2019

Zaterdag 15 juni aanstaande zal Hazeltjes te vinden zijn op de allerleukste ouder-en kindbeurs van Nederland. Ouders Natuurlijk, de voorjaarseditie.

Hazeltjes heeft dit jaar een tent buiten en we gaan voor het eerst wat nieuws doen: een shop-in-shop met Juul & Soof, Joos  en Penelope .   Dus niet alleen stoffen en meer, maar ook de meest prachtige kleding!

De Kleine Hazeltjes hebben er zin in en hopen op mooi weer, dan liggen ze waarschijnlijk de hele dag in het zwembad op het prachtige terrein van Fletcher Hotel Doorwerth, de locatie van de beurs.

Vanaf woensdag 12 juni 15.00 uur zullen er geen bestellingen meer verzonden worden en is de voorraad beperkt beschikbaar in verband met het inpakken van de stoffen. Vanaf dinsdag 18 juni zullen er weer bestellingen verzonden worden. Bedankt voor jullie begrip.

Wil je zeker weten niet misgrijpen als je van plan bent de beurs te bezoeken? Bestel dan nu al en dan nemen we het voor je mee naar de beurs.

Kies dan voor ‘afhalen’ bij het afrekenen en zet in de opmerkingen: “Graag mee naar de ON” Let op: alleen betaalde bestellingen nemen we voor je mee.

Oudersnatuurlijk beurs voorjaars editie Let op! Als je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om te bestellen en af te halen op de beurs: de laatste dag om te bestellen is dinsdag 11 juni. 🙂Geef een reactie