Meer meerminnen, Lore

Ik zat zo te denken dat ik wel graag een stofje van Bora in paars zou willen. En dan bij voorkeur met zeemeerminnen thema. De laatste productie van Bora kwam dan ook als een aangename verrassing: Zeemeerminnen op een aubergine achtergrond (nou ja, soort van paars, toch?): Mermaids
 
Het stapeltje zomerjurkjes van Oudste Mopje was wat klein, volgens Mopje. Tijd om wat toe te voegen. Ik had al eens een jurkje gezien gemaakt met het hemdje van het Lore patroon van Farbenmix. De zijnaden doorgetrokken tot een klokrokje. Dát leek me nu echt iets voor dit stofje.

Ik vind het aardig uitgepakt. Een bandje van oranje tricot, afgewerkt met de nep-lock-steek op mijn geweldige Paff. 🙂

De ontwerpen van Bora vind ik zó leuk om te verwerken, ik blíjf er naar kijken en zie steeds wat nieuws. 🙂

Geef een reactie