Ouders Natuurlijk Beurs Wensenlijst

 

Wensenlijst!

 

Voor wie artikelen uit de webshop graag wil zien maar nog niet zeker weten wil kopen. Ik neem het dan mee, máár bewaar het niet voor je: als iemand je voor is heb je pech Er is dus geen afname verplichting maar ook geen garantie dat je het kan kopen.

 

Volgen jullie me nog? 

 

Hoe werkt het?

 

Plaats een bestelling in de webshop (zet ook vooral de juiste hoeveelheid er bij, ik ga geen stukjes van 10 cm knippen ) , kies dan 'bij afhalen' als betaalmethode (reken dus niet af!) zet in de opmerkingen 'voor op de wensenlijst' en dan neem ik het mee naar Doorwerth.

Maak je wensenlijst zo compleet en maak je wensenlijst zo compleet en precies mogelijk: als je 100 cm van iets wilt, 'bestel' dat dan, als je 60 cm wil, prima.
Veel wensplezier!
ps: vergeet uni stoffen, boordtricot, garen, wol, patronen, boeken en fournituren niet.

Reactie schrijven

Commentaren: 0