Ouders Natuurlijk Beurs November 2018

Zaterdag 3 november aanstaande zal Hazeltjes te vinden zijn op de allerleukste ouder-en kindbeurs van Nederland: Ouders Natuurlijk, de wintereditie.

 

Hazeltjes is met een selectie uit de webshop aanwezig.


De Kleine Hazeltjes hebben er zin in, altijd weer een fijne plek om te verblijven, Fletcher Hotel Doorwerth, de locatie van de beurs.

 

Vanaf woensdag 31 oktober 15.00 uur zullen er geen bestellingen meer verzonden worden en is de voorraad beperkt beschikbaar in verband met het inpakken voor de stand. Vanaf dinsdag 6  november zullen er weer bestellingen verzonden worden. Bedankt voor jullie begrip.

 

Wil je zeker weten niet misgrijpen als je van plan bent de beurs te bezoeken? Bestel dan nu al en dan nemen we het voor je mee naar de beurs.

 

Met de code 'ON18'  ('ON18B voor Belgische bezoekers) gaan de verzendkosten van je bestelling af. :) (let op: niet gebruiken als de verzendkosten al vervallen, vanaf 50, - in NL en 100,- in B zijn orders automatisch verzendkostenvrij)

 

Ouders Natuurlijk Wintereditie

 

Let op!

Als je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om te bestellen en af te halen op de beurs: de laatste dag om te bestellen is dinsdag 30 oktober. :)

Reactie schrijven

Commentaren: 0