Inspiratie: Patronen opruimen, Simplicity 1075A

Patronen
 
Ik heb een La vol met patronen die ik vaak/meestal/af en toe gebruik, (meestal) netjes geordend naar type patroon samen met de uitgetekende maten.Zo ver prima :)
 
In een andere la staat een bakje met de 'daar-ging-ik-nog-wat-mee-doen' patronen.
 
Ik heb die al behoorlijk opgeruimd, alles wat ik echt niet meer gebruik weg gedaan. Er blijft een harde kern over met 'voor ooit'.
 
Deze bak ga ik nu aanpakken, 1 patroon per keer. :)
 
Ik ben vooraan begonnen met Simplicity 1075A. Een retro patroon voor een jurkje met een cirkelrok. In twee verschillende uitvoeringen en met een patroon voor een tasje.
Maar goed dat ik deze als eerste ga doen, want oudste dochter bleek al bijna te groot voor de grootste maat '8'. Ik tekende voor de jongste een lengte maat 6 en breedte maat 4.
De stof die ik ga gebruiken is een petrol Corduroy, Gaby
De stof afgemeten en zit nu in de wasmachine. Ik nu wachten tot ze klaar is. :)
Hoe groot is jullie 'daar-ging-ik-nog-wat-mee-doen-patronen stapel? :)
 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Anika (maandag, 11 september 2017 21:39)

    Wat een tof patroon! en leuke stofkeuze erbij! Ben echt heel benieuwd naar het resultaat, is het al klaar? Heb zelf heel veel ideeën in mijn hoofd met wat ik nog wil maken (niet perse patronen al klaarliggen zoals jij) maar mijn vaardigheden op naaigebied zijn nog zo beperkt dat ik veel te weinig tijd heb om al die ideeën uit te voeren. Een van de ideeën die ik de laatste tijd in mijn hoofd heb, is een rokje met banden/bretels en dan liefst in ribstof, bruin ofzo. Eigenlijk dus min of meer dit patroon, toevallig! Maar in petrol misschien nog wel veel mooier?!