Pauwenmouwen Lilac en Classic benen

Raglan shirt met fluffy rokje

 Znok! De meest geweldige biologische tricot die ik ken :)

 

Prachtige kleuren, super kwaliteit, altijd een feest om wat van de te maken.

 

Voor onze oudste naaide ik een rokje, een raglan shirt en een legging.

Het shirt is uit een oude Ottobre, 4/2012. Het is nummer 16, Pupunen in maat 134. De dochter koos voor Peacock Lilac als mouwen en zeegroen voor het middenstuk. Als verrassing streek ik er een plaatje van op, die kocht ik bij Van Ikke. Ik heb het shirt nog niet gewassen, maar het lijkt super goed vast te zitten. :)

 

Het patroon voor het rokje komt uit dezelfde Ottobre en is nummer 30, Groovy. En ik gebruikte een heerlijk stukje Stretch Nicky Velours in de kleur Orchidee. Het was wel wat dik, dus ik weet niet of ik het weer zo zou doen, het rimpelen was even bikkelen. :P

 

En de legging is mijn favoriet, nummer 15, genaamd Hopsis, uit Ottobre 4/2012. Is mijn favo editie, merken jullie het? :) De stof is de andere Peacock, de classic.

 

Dochter maakte deze combi en dit is waarom ik zelf naaien zo graag doe: kunnen voldoen aan de wensen van de meiden. En die van mezelf, natuurlijk :)

 

Wat maken jullie van de Pauwen? :)

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0