Konijntjes en druppels

Jurkje

Het zal iedereen die zelf kleding maakt niet onbekend voorkomen: bergen met stoffen en een ellenlange lijst met 'wat-ik-nog-eens-wil-maken'. Bij Hazeltjes thuis is het al niet anders.

Ik heb een lange lijst met dingen die ik voor de kleine Hazeltjes én voor mezelf én ook voor Meneer Hazeltjes wil maken. En elke dag blijkt te kort om ook maar een klein deukje in die lijst te maken.

Daarom zeg ik meestal 'nee' op de verzoeken tot naaien op bestelling. Alleen als het iets is wat ik super graag maak én als het wensenlijstje qua kleuren en stoffen me aanspreekt, wil ik het nog wel eens doen.

 

Zoals ook nu. Dit jurkje is op verzoek genaaid. De opdracht was bont en kleurig, blauw met roze graag. Jaaa! Leuk om te doen. :) En als leuk extraatje maakte ik een bijpassende verjaardagskroon.

 

Ik combineerde drie verschillende stofjes van Hamburger Liebe, Drops, Bunny Belle en Cover Me voor het rokje. En opnieuw zie ik dan wáarom ik zo'n fan ben van de stoffen van Hamburger Liebe: drie stofjes uit drie verschillende collecties en tóch geweldig leuk samen.

 

Wat denken jullie, zal een kindje zich hier jarig in kunnen voelen? :)

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0